Vaří Rudolf

Domů » Suroviny
zelenina

Suroviny

Vařit může každý. Ale jestli chceš trochu vybočovat z průměru, používej a poznej kvalitní suroviny. A kvalita neznamená vždy vyšší ceny!

Na tom, z čeho vaříš, by ti mělo záležet. Vyzkoušej si někdy jaký je to rozdíl, když místo vajec ze supermarketu použiješ ty od slepiček z domácího chovu. Nebo takový candát, vylovený v místním chovném rybníku, udělá mnohem víc parády než profláknutý a tak trochu nudný losos. Seznam se dobře se surovinami, které v kuchyni používáš, a nespokoj se s průměrem.

rýže
Suroviny
svatekr

Rýže

Rýže je jednou z nejdůležitějších potravin člověka. Je dobré se pořádně seznámit s touto plodinou. Jaký druh se k čemu hodí? Jak správně rýži uvařit?

Celý článek »
brambora
Suroviny
svatekr

Brambory

Zemáky, erteple, kobzole či bandory, jsou různé lidové názvy pro brambory. Tvoří základ velké spousty jídel nejen v české kuchyni. Je proto naprosto nezbytné je

Celý článek »

Dnes vaří Rudolf

Miluju jídlo i jeho přípravu. Nepovažuji se ale za mistra, a do Masterchefa bych se asi nepřihlásil. Mám jen radost, když mým hostům chutná.

Snad tu najdeš nějakou inspiraci i pro své pokusy ve vlastní kuchyni. Měj na mysli, že vařit může každý.

Chlapi sobě!

Nejnověji přidané recepty
cibulačka

Cibulačka

Udělej si doma pravou francouzskou cibulačku. Za málo peněz hodně muziky. Cibule, cibule a cibule. Naprostá dobrota.

Rohlíky a housky

Domácí rohlíky

Došlo pečivo? Netřeba si zoufat – udělej si rohlíky doma sám. Křupavé, voňavé a zlaté domácí rohlíky.

zelené špagety

Zelené špagety

Recept na výborné „zelené špagety“. Špagety se špenátem, kuřecím masem a žampióny.